Chokoladebudding og marinerede pæreskiver ¾ liter sødmælk 50 g majsstivelse, fx maizena (ca. 1 dl) 2 pasteuriserede hele æg (ca. 1 dl) 4 spsk rørsukker korn fra ½ stang vanilje 75 g grofthakket mørk chokolade (ca. 55% kakao) Marinerede pæreskiver 1½ dl vand 2 spsk rørsukker 1 tsk knust ingefær (ingefærpasta) 2 spsk friskpresset limesaft 1 spsk finthakkede friske citronmelisseblade 1 pære i meget tynde skiver, fx lucas (ca. 150 g) Pynt friske citronmelisseblade Tilbehør 1½ dl Karolines Køkken piskefløde pisket til et let flødeskum Rør mælk og maizena sammen i en tykbundet gryde. Tilsæt æg, sukker, vaniljekorn og chokolade. Bring blandingen i kog under piskning - først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme. Blandingen skal være tyk og cremet. Hæld hurtigt cremen i en skål og derefter i 6 skåle (a ca. 2 dl). Stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 4 timer eller til næste dag. Marinerede pæreskiver: Bring vand og sukker i kog i en lille gryde. Lad sukkerlagen køle helt af. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad pæreskiverne marinere i mindst 1 time. Ved serveringen: Vend de kolde chokoladebuddinger ud på tallerkener. Anret de marinerede pærer rundt om buddingerne. Læg lidt flødeskum på toppen og pynt med citronmelisseblade. Server resten af flødeskummet i en skål ved siden af.